Ultimele subiecte
» Atelierul Cameliei
Joi Noi 16, 2017 11:56 pm Scris de Cami Luigia

» Atelierul Miha60
Mar Noi 14, 2017 6:27 am Scris de Miha60

» Atelierul Luminitei (Marilum)
Sam Noi 11, 2017 12:01 am Scris de Cami Luigia

» Atelier Alina
Vin Noi 10, 2017 10:59 pm Scris de Marilum

» Atelier pcinfo 2017
Mier Noi 08, 2017 8:03 am Scris de natya

» Atelier Loriss - 3 - 2016 - 2017
Lun Noi 06, 2017 12:57 pm Scris de loriss54

» La multi ani copii (2)
Mier Noi 01, 2017 11:17 pm Scris de Nicoleta Rentea

» Ce fire am mai cumparat (2)
Dum Oct 29, 2017 2:46 am Scris de caciulita

» Atelierul Nusei-2
Mier Oct 11, 2017 9:10 pm Scris de NUSA

SPONSORII NOSTRI
PRIETENII NOSTRI
 photo cooltext7499633341-1_zps31c9b917.jpg
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Cami Luigia
 
mimiady63
 
loriss54
 
Miha60
 
pcinfo
 
bilexa
 
Alina MM
 
Victoria.
 
Carmen-Tzep
 
Gabic
 

Cuvinte-cheie

victoria  atelier  


Reţetă „Master Chef“: Salată de fructe de mare şi somon afumat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Reţetă „Master Chef“: Salată de fructe de mare şi somon afumat

Mesaj  Daria la data de Mier Ian 02, 2013 4:47 am

Reţetă „Master Chef“: Salată de fructe de mare şi somon afumat

Ingrediente

Somon afumat
Scoici proaspete (midii, vongole)
Calamari
Scallops
Creveţi
Cozi de raci
Castraveţi
Papaya
Sibulet (arpagic verde)
Iaurt
Lime
Portocală
Sare
Piper

Mod de preparare

Dificultate: medie

Fructele de mare se opăresc în jur de 4-5 minute, după care se scot şi se lasă la răcit, apoi se taie în cuburi mici.

Castraveţii se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe, fără seminţe.

Fructele de mare se pun într-un castron, alături de castraveţii şi sibuletul tocate marunt.

Peste ele se adaugă suc de lămâie şi portocală, sare, piper şi se lasă la marinat 30 de minute în frigider.

Se scot de la rece, se scurg de zeamă şi se adaugă iaurtul, apoi se amestecă şi se asezonează cu sare şi piper. Somonul afumat se taie într-o formă rotundă – este nevoie de două felii pentru o porţie.

Se aşază o felie de somon afumat în mijlocul farfuriei, peste care se pune salata de fructe de mare, iar deasupra cea de-a doua felie. Dacă se doreşte, se pot folosi în plus 2 felii de toast tăiate cu aceeaşi formă rotundă.

La final, se decorează cu segmenţi de lime şi portocală, plus câteva fire de sibulet.
avatar
Daria
administrator

Mesaje : 115
Data de inscriere : 01/01/2013

http://clubulnostru.forumulmeu.ro

Sus In jos

Re: Reţetă „Master Chef“: Salată de fructe de mare şi somon afumat

Mesaj  mami_de_gemeni(mihaela) la data de Vin Ian 25, 2013 11:25 pm

Interesanta salata.
avatar
mami_de_gemeni(mihaela)
Ambasador.
Ambasador.

Mesaje : 3322
Data de inscriere : 13/01/2013
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart

https://www.facebook.com/HandmadeClothingbyMihaela

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum