Ultimele subiecte
» Atelierul Miha60
Astazi la 5:06 am Scris de Miha60

» Atelierul Nusei-2
Astazi la 4:16 am Scris de Alina MM

» Bancul ce ma binedispune -5
Astazi la 4:08 am Scris de Alina MM

» Poze haioase-3
Astazi la 4:06 am Scris de Alina MM

» Aperitive de tot felul
Vin Feb 24, 2017 6:31 am Scris de kmn

» Concurs: Modelul reinterpretat
Joi Feb 23, 2017 5:20 am Scris de Miha60

» Atelierul Cameliei
Joi Feb 23, 2017 2:23 am Scris de Miha60

» Jachete crosetate si veste crosetate
Mier Feb 22, 2017 10:27 pm Scris de cami luigia

» Atelier Loriss - 3 - 2016
Mier Feb 22, 2017 4:39 am Scris de Alina MM

SPONSORII NOSTRI
Firedetricotat.ro
PRIETENII NOSTRI
 photo cooltext7499633341-1_zps31c9b917.jpg

Felul 2

Pagina 3 din 3 Inapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Felul 2

Mesaj  gabyta la data de Sam Noi 30, 2013 7:03 am

Multumim de reteta Carmenush pupici 
Sunt deliciosi , eu i-am executat ca de mult ai aveam in plan iar azi mi-ai facut pofta .
Eu am pus bacon afumat si cascaval feliat ,cand au fost aproape gata am facut un mujdei cu 2 catei de usturoi , vegeta,putina sare ,piper ,apa si vin alb , apoi am turnat cate o linguriita ,2 din mujdei peste cartofi si i-am mai lasat putin,,,,am uitat sa pun patrunjelul verde.
Sumt deliciosi !!




gabyta
Maestru
Maestru

Mesaje : 618
Data de inscriere : 13/01/2013
Varsta : 42
Localizare : Spania (Toledo) Romania (Sebes)

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  kmn la data de Sam Noi 30, 2013 7:29 am

wow...gabyta, carmenush...ce bine arata!!!!

kmn
Ambasador.
Ambasador.

Mesaje : 2410
Data de inscriere : 22/01/2013

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  Victoria. la data de Sam Noi 30, 2013 9:08 am

Ce pofta miati facut!!!!!!!!! sugur trebuie sai incerc si eu..

_________________
Pana la urma nu e chiar asa grav daca vorbesti cu dulapul. Mai rau e cand si dulapul vorbeste cu tine.

Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului http://clubulnostru.forumulmeu.ro/ .
Pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/ClubulMainilorIndeminaticeHandmade?ref=hl

Victoria.
administrator fondator

Mesaje : 7727
Data de inscriere : 03/01/2013
Varsta : 36

http://margelitcrosetat.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  Vizitator la data de Sam Noi 30, 2013 11:04 am

mmm, cat de bine arataaaa woow bravo 
Mie imi place sa fac cartofi la cuptor intregi si curatati de coaja ca sa faca o crusta frumoasa, apoi ii scot , ii tai in 4 si rad deasupra branza si pun 2-3 linguri de smantana . Este delicios

Vizitator
Vizitator


Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  natya la data de Lun Dec 02, 2013 8:53 am

Arata tare bine ! maine si eu fac ! multumim de reteta !

natya
Ambasador.
Ambasador.

Mesaje : 3461
Data de inscriere : 20/01/2013
Varsta : 67
Localizare : tara mea orasul meu de munte

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  denisa_rachid la data de Lun Mai 12, 2014 1:03 pm

Couscous


https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t1.0-9/10366116_703716243000405_7324707126058419633_n.jpg

200 gr de couscous
legume - fiecare dupa pofta inimii - eu astazi am pus asa: 1 ceapa, 1/2 varza, 1 conopida mica, 3 morocvi (se taie si se scoate miezul), dovleac, 2 cartofi, mazare si fasole verde
condimente: sare, piper, curcuma, ghimbir si chimion
o legatura de patrunjel si coriandru (aici le pot lua amestecate) care se leaga si se lasa aproximativ 10 minute, apoi se scoate
carne - e mai gustos daca exiosta si os la carne

Oala pentru couscous e oala care are 2 compartimente: oala jos si deasupra o sita. Se pune in oala carnea la fiert cu putina sare si se ia spuma.
Intre timp, pregatim couscous-ul pe care il punem intr-un vas intins si presaram apa pe el, apoi il frecam intre palme. Cand vedem ca deja isi mareste putin volumul, punem putin ulei pe maini si incepem si frecam iar. Cand operatia e gata, il punem in sita, punem sita deasupra oalei si lasam 20 minute. Dupa 20 de minute punem iar couscous-ul in vasul intins, si luam din zeama de carne cu un polonic si incepem si presaram peste el. Apoi il frecam iar intre palme, apoi iar cu ulei. (la fiecare 20 de minute mai afcem aceasta operatiune inca de 2 ori). Punem legumele taiate mare in oala si lasam la fiert. Dupa ultima frecare cu supa si ulei a couscous-ului, adaugam si condimentele si mai lasam la fiert inca 20-30 de minute.

Se scoate pe un paltou intins couscous-ul, se presara puin sos, se pune carnea si legumele in centru. Se aduce la masa intr-un castron sos - pentru cine il vrea mai umed.

Pofta mare!

PS: se poate face cu o varietate intreaga de legume, inclusiv naut. Fiecare dupa pofta inimii, iar procedeul este acelasi.

denisa_rachid
Ambasador.
Ambasador.

Mesaje : 1246
Data de inscriere : 13/01/2013
Varsta : 36

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  mari-cristiana la data de Lun Iul 27, 2015 10:49 pm

Pentru ca este vara si avem legume ,astazi voi prepara spaghete de legume:
Aproximativ 300 grame spaghete de legume(eu pun morcovi,dovlecei si vinete) trase la tigaie cu putin ulei de masline , (sare si piper dupa gust) apoi adaugam spre sfarsit un catel de usturoi zdrobit si foarte putin otet balsamic. Este o garnitura minunata alaturi de un piept sau un muschiulet la gratar, dar merg si simple. Daca va place patrunjelul puteti adauga din abundenta in farfurie.

mari-cristiana
Maestru
Maestru

Mesaje : 815
Data de inscriere : 13/07/2014
Varsta : 39
Localizare : galati

Sus In jos

Re: Felul 2

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Inapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum